sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Lumileikeissä + Yukicon infoa


Heloou ja hyvää ystävänpäivää! Näin yukiconin lähestyessä ja cossintekoaikataulun kiristyessä pystyin jopa raahata itseni ulos Cindyn ja kameran kera, jotta saisin tännekin jotain postattavaa.
 Alempaa kuvien jälkeen löytyy infoa yukiconiin liittyen, joten jos olette tulossa lukaiskaahan ne läpi ja tulkaa moikkaamaan mua!


Elikkäs yukicon lähestyy huolestuttavaa vauhtia (cossit saattaa olla vähän vaiheessa yhä köhh), ja jos jotain kenties kiinnostaisi tulla moikkaamaan tälläistä ihme hörhöä, tuun pyörimään paikan päällä molempina päivinä ainakin lähestulkoon koko päivän. Lauantaina hyörin ympäriinsä kotori minamina (yume no tobira ver.) Love Livestä, ja myös jompikumpi nukeista tulee olemaan mukana. Sunnuntaina sen sijaan pyörin ihan omana itsenäni, enkä vielä tiedä, otanko silloin nukkejakaan mukana, riippuu vähän tuleeko sunnuntaina olemaan ollenkaan miittejä tmv jota varten ne haluaisin kiikuttaa mukaan. 
Yukiconista tulee tänne blogin puolelle ihan ihka oma postauksensa, mutta jos haluatte pysyä täysin ajan tasalla coniviikonlopusta menkäähän seuraamaan nukkeinstaani @pastelcarnival !

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus :3 Nyyhhh olisin halunnut tulla yukiconiin mutta kun liput on loppuunmyyty :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! ❤️ Ja voi hitsii, ehkä ensi vuonna sitten? :3

   Poista
 2. Aaa Cindy suloinen pastellipää ♥
  Yukiyukiyukiyuki 13 päivää enää!! Kaikki stressaa mutta ite oon vaan liiiian innoissani - varmaan koska #nocosplaynoproblems. <333 Paitsi että kyytiongelmia kyllä löytyy koska epähelsinkiläisyys ehh kyllä se siitä. Mutta tosiaan, pitää harkita uskallanko tulla moikkaamaan ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitsa ❤️☃ KÖH JOO VOI OLLA ETTEI COSSI OO VIEL LÄHELLÄ EES VALMISTA KÖH. Ja jepp kyl mäki miettisin tarkkaa, ties minkälainen hyyppä mä voinkaan olla IRL :/ Also melkeinhelsinkiläisyys on se juttu

   Poista